top of page
Wall

Site Map

Blueprint of this website

Blueprint 3.JPG

Ανάλυση του χάρτη του Site

 

1η ΕΝΟΤΗΤΑ (White Entrance)

Στην 1η ενότητα γίνεται μια συνοπτική παρουσίαση αυτού του σάιτ. Αυτή η ενότητα αποτελείται από πέντε σελίδες συμπεριλαμβανομένης και αυτής εδώ που διαβάζετε τώρα.

 

1) Αρχική Σελίδα (Home). Εδώ γίνεται μια περιληπτική παρουσίαση όλου αυτού του υλικού. 

2) Σχετικά (About).Σαν να λέμε η πρώτη παρουσίαση και οι γενικές κατευθύνσεις αυτού του χώρου, όπως παρουσιάζονται εδώ, αλλά με πολύ λίγα λόγια. Επίσης προς το τέλος της κάθε σελίδας από το About και μετά υπάρχει κουμπί που οδηγεί στην επόμενη σελίδα χωρίς να ψάχνεστε.

3) Βιογραφικό (George Bio). Μια παρουσίαση του βιογραφικού μου για να ξέρετε ποιος είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά που θα δείτε και θα ακούσετε στη συνέχεια. 


4) Editorial Αποτελεί το κείμενο παρουσίασης αυτού του σάιτ. Γίνεται αναφορά στο λόγο ύπαρξης αυτού εδώ του τόπου, όπως επίσης και μια περιγραφή της δομής του. Στο τέλος υπάρχει μια ανάλυση ψυχής...

5) Site Map. Βρίσκεστε εδώ αυτή τη στιγμή. Με αυτή τη σελίδα κλείνει η 1η ενότητα.

2η ΕΝΟΤΗΤΑ (Light Grey Studio)

 

Αυτή η 2η ενότητα αποτελεί τον χώρο παρουσίασης της συνολικής προσωπικής δημιουργίας μου. Στις εφτά σελίδες που ακολουθούν ξεδιπλώνονται όλα τα μουσικά έργα (πρωτότυπα και διασκευές) όπως και κείμενα και ποιήματα μου. Όλα αυτά μπορούν να δημοσιευθούν στο ίντερνετ φέροντας την υπογραφή μου.

1) Συνθέτης (Composer). Εδώ παρουσιάζονται πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις από το 1999 ως σήμερα. Είναι ομαδοποιημένες ορχηστρικές μουσικές ανά περίοδο με τίτλο ενότητας που παραπέμπει σε άλμπουμ το οποίο δεν εκδόθηκε ποτέ με τον παραδοσιακό τρόπο (CD, LP). Η σελίδα αυτή θα ανανεώνεται με νέο υλικό.

2) Τραγουδοποιός (Songwriter). Σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται τραγούδια σε στίχους φίλων στιχουργών και μουσική που φέρει την υπογραφή μου. Τα τραγούδια αυτά γράφτηκαν στο προσωπικό μου στούντιο και τραγουδήθηκαν από εμένα. Μέσα στο 2020 θα έρθουν να προστεθούν αρκετά νέα τραγούδια φίλων στιχουργών που μου εμπιστεύτηκαν το έργο τους.  

3) Δημιουργός (Creator). Σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται μουσικές συνθέσεις μου, οι οποίες έχουν επενδυθεί με εικόνες, animation και βίντεο, δημιουργώντας έτσι προσωπικά videoclips. Επίσης διασκευές γνωστών Ελληνικών και ξένων αγαπημένων τραγουδιών παρουσιάζονται εδώ με τον δικό μου οπτικοακουστικό τρόπο...Όλο αυτό το υλικό φέρει την υπογραφή μου, ενώ στις διασκευές αναφέρονται ξεκάθαρα οι αρχικοί δημιουργοί.

4) Μουσικός (Musician). Εδώ παρουσιάζονται μόνο ηχητικές διασκευές τραγουδιών Ελληνικών και ξένων. Οι συγκεκριμένες διασκευές αποτελούν εμπνεύσεις της τελευταίας δεκαετίας. Στη συγκεκριμένη σελίδα υπάρχει και εξαιρετικά σπάνιο υλικό ζωντανών διασκευών μεγάλης συναισθηματικής αξίας.... 

5) Τραγουδιστής (Singer). Σε αυτή τη σελίδα θα με ακούσετε να τραγουδάω διάφορα είδη τραγουδιών, είτε ζωντανά, είτε στο στούντιο. Η σελίδα αυτή θα ανανεώνεται με νέο υλικό από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις μου.   

6) Δισκογραφία (Albums).Εδώ θα μπορείτε να ακούσετε και κυρίως να κατεβάσετε δωρεάν τα ολοκληρωμένα άλμπουμ που δημιουργήθηκαν στην κλασσική μορφή του cd και στα οποία έχω ενεργή συμμετοχή, τόσο στην εκτέλεση και την ερμηνεία, όσο και στην παραγωγή. Η σελίδα αυτή θα ανανεώνεται με νέα άλμπουμ όταν αυτά ολοκληρωθούν και κυκλοφορήσουν. Στη περίπτωση των νέων άλμπουμ το κατέβασμα δεν θα είναι δωρεάν. 

7) Συγγραφέας (Author). Η ενότητα αυτή κλείνει με το συγγραφικό μου έργο. Κείμενα, ποιήματα και μαντινάδες που έχω γράψει κατά καιρούς σε άλλους χώρους συγκεντρώνονται και παρουσιάζονται εδώ στη συγκεκριμένη σελίδα. Επίσης κάθε νέο υλικό θα δημοσιεύεται πρώτα εδώ και μετά στα social media.

3η ΕΝΟΤΗΤΑ (Grayish Cyan Room)

H τρίτη ενότητα περιγράφει αποκλειστικά το μουσικό συγκρότημα που δημιούργησα. Το συγκρότημα ονομάζεται Greek Avra, όπως ακριβώς αυτό το σάιτ [4].  Στις πέντε σελίδες που ακολουθούν γίνεται αναλυτική παρουσίαση της δομής του σχήματος όπως επίσης και το τι μπορεί να προσφέρει στο Ελληνικό κοινό της Αμερικής, του Καναδά όπως επίσης και στην ομογένεια της Λατινικής Αμερικής. 

1) Ορχήστρα (Band). Στην αρχική σελίδα του συγκροτήματος γίνεται μια πρώτη γενική περιγραφή και παρουσίαση της Greek Avra Band

2) Παραδοσιακό (Traditional). Αυτό το σκέλος της ορχήστρας απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό της νησιωτικής Ελλάδας, κυρίως του νότιου και νοτιοανατολικού Αιγαίου. Η λύρα και το βιολί έχουν τον πρώτο λόγο και από κοντά ακολουθεί το λαούτο. Όλα αυτά δένουν αρμονικά μεταξύ τους με την βοήθεια της σύγχρονης μουσικής τεχνολογίας και την καθοδήγηση μου από τα πλήκτρα.

3) Λαϊκό - Δημοτικό  (Laiko - Folk).Το  δεύτερο σκέλος του συγκροτήματος απευθύνεται σε όλους τους υπόλοιπους Έλληνες. Η αυθεντική Λαϊκή μουσική και το Δημοτικό τραγούδι συμπλέουν αρμονικά όπου χρειαστεί αναλόγως τον τύπο της εκδήλωσης που καλούμαστε να παίξουμε. Στις λαϊκές δουλειές το μπουζούκι έχει τον πρώτο λόγο, ενώ στις δημοτικές το κλαρίνο.

4) Σόλο Εμφάνιση (G Show) Ένας μουσικός, ένας τραγουδιστής, ένας διασκεδαστής, ή ακόμα και ένας Dj. Ένας άνθρωπος που τα κάνει όλα στη σκηνή αν χρειαστεί. Ο υποφαινόμενος...

5) Πακέτα Εκδηλώσεων (Gigs). Στη τελευταία σελίδα αυτής της ενότητας παρουσιάζονται συγκεκριμένα πακέτα υποστήριξης για την κάθε εκδήλωση. Επίσης γίνεται αναλυτική παρουσίαση όλων των ειδών των εκδηλώσεων που αναλαμβάνει το συγκρότημα. 

4η ΕΝΟΤΗΤΑ (Grayish Yellow Sofa)

Αποκλειστικός σκοπός αυτής της ενότητας είναι η ενημέρωση. Σε αυτήν τη κατηγορία υπάρχουν τρεις σελίδες με ξεχωριστό αντικείμενο η κάθεμια.  

1) Μπλογκ (Blog)Κάθε τι καινούργιο που θα ανεβαίνει στο σαίτ θα ανακοινώνεται σαν νέο στο μπλογκ με τη μορφή νέας ανάρτησης. Το ίδιο θα συμβαίνει και για τις επερχόμενες εκδηλώσεις. Επίσης στο μπλογκ θα υπάρχει και κάποιου είδους ιστορική αναδρομή με πολλές εκπλήξεις...Φυσικά εδώ θα βρείτε και άλλα θέματα που αφορούν αποκλειστικά το website μας και τη λειτουργία του.

2) Χρήσιμα (Useful). H σελίδα αυτή είναι κάτι ξεχωριστό. Αποτελεί μια εξειδικευμένη συνέχεια ενός blog site που είχα δημιουργήσει πριν μια δεκαετία, με τη διαφορά ότι οι χρήσιμες αυτές πληροφορίες αφορούν την Ελληνική ομογένεια. Αξίζει να μάθετε πράγματα που ίσως δεν ξέρατε....  

3) Τόποι (Places). Στη συγκεκριμένη σελίδα παρουσιάζονται χώροι στους οποίους τα τελευταία χρόνια έχω κάνει πάρα πολλές εμφανίσεις. Οι χώροι αυτοί είναι εστιατόρια, κέντρα δεξιώσεων, συναυλιακοί χώροι, μπαρ, όπως επίσης και αίθουσες εκκλησιών. Κάνω μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στις εκκλησίες που έχω εμφανιστεί γιατί αυτές αποτελούν το κύτταρο της Ελληνικής ομογένειας. 

5η ΕΝΟΤΗΤΑ (Light Violet Garden)

Φτάσαμε στην τελευταία ενότητα του σάιτ αυτού. Η άμεση επαφή είναι κάτι πολύ σημαντικό. Όχι μόνο για αυστηρά επαγγελματικούς λόγους αλλά και για οποιαδήποτε επισήμανση, σχόλιο ή παρατήρηση θέλετε να κάνετε για όλα αυτά που είδατε σε αυτόν τον ιστότοπο. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα της προσφοράς.  Η ενότητα αυτή περιλαμβάνει δύο σελίδες.

1) Επικοινωνία (Contact). Στη σελίδα αυτή μπορείτε να βρείτε όλους τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας μαζί μου. Γράψτε μου και θα σας απαντήσω μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

2) Bonus Page. Αυτή τελευταία τελευταία σελίδα είναι η δική σας σελίδα...Μπείτε, δείτε, διαβάστε και αποφασίστε αν αξίζει τον κόπο να ανταμείψετε αυτή τη προσπάθεια...

EXTRA

Όπως θα έχετε παρατηρήσει, σε όλες τις σελίδες του σάιτ υπάρχει η επιλογή του Facebook comments. Μπορείτε σε κάθε σελίδα να γράψετε το σχόλιο σας πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο της εκάστοτε σελίδας. Επίσης μπορείτε να μοιραστείτε την κάθε σελίδα ξεχωριστά ή να πατήσετε Like, όλα τα παραπάνω αφορούν τις συνδεδεμένες εφαρμογές του Facebook. Επίσης σε κάθε σελίδα του σάιτ υπάρχουν κάτω κάτω δύο επιλογές, η μία δεξιά με το βέλος πάνω σας πηγαίνει στην κορυφή της σελίδας, ενώ η άλλη με το σπιτάκι αριστερά σας πηγαίνει αυτόματα στην αρχική σελίδα.

MOBILE SITE

Παράλληλα με το desktop website υπάρχει και το mobile site που αποτελεί  καθρέφτη του πρώτου το οποίο είναι φιλικό με τη χρήση κινητών και τάμπλετ. Αν αυτή τη στιγμή  διαβάζετε από μια τέτοια συσκευή ίσως προσέξατε ότι δεν εμφανίζονται κάποιες επιλογές που αναφέρονται παραπάνω όπως τα Facebook comments καθώς επίσης και συγκεκριμένα γραφικά και εικόνες. Αυτό συμβαίνει για λόγους εργονομίας χώρου, αλλά και για λόγους συμβατότητας με τα λειτουργικά συστήματα τέτοιων συσκευών. Όλα τα άλλα στοιχεία είναι ακριβώς τα ίδια και στις δύο εκδόσεις. 

Σας συνιστώ αν έχετε τη δυνατότητα να σερφάρετε από το desktop site (laptop or desktop pc).

 

 

   

cd 2.png
bottom of page